Club feminin
Bine ati venit pe forumul nostru. Va asteptam sa faceti parte din familia noastra.
Club feminin
Bine ati venit pe forumul nostru. Va asteptam sa faceti parte din familia noastra.
Club feminin
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Club feminin

AcasaAcasa  Ultimele imaginiUltimele imagini  CăutareCăutare  ÎnregistrareÎnregistrare  ConectareConectare  
Conectare
Utilizator:
Parola:
Conectare automată: 
:: Mi-am uitat parola
Ultimele subiecte
» BINE ATI VENIT
UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 EmptyDum Dec 26, 2010 10:53 am Scris de madalin@

» Superstitii culese din popor
UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 EmptyDum Mai 23, 2010 10:19 am Scris de crystin@

» Stiri din italia
UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 EmptySam Mai 22, 2010 9:51 am Scris de crystin@

» UN MARE ADEVAR...
UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 EmptySam Mai 15, 2010 2:11 pm Scris de crystin@

» Atentie la ce emailuri deschideti!
UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 EmptyDum Mai 02, 2010 10:55 pm Scris de crystin@

» Stupefiant
UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 EmptySam Apr 17, 2010 9:52 am Scris de crystin@

» Ce parere aveti...
UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 EmptyMar Apr 13, 2010 7:42 pm Scris de crystin@

» NOUA INFATISARE
UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 EmptyLun Apr 05, 2010 11:11 pm Scris de crystin@

» CLUBUL NOSTRU
UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 EmptyMar Mar 09, 2010 12:35 am Scris de crystin@

» UTIL PENTRU CEI DIN DIASPORA
UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 EmptyMar Mar 02, 2010 2:04 pm Scris de crystin@

Stiri

Galerie
UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 Empty
vizitatori
widgeo.net
CALENDAR ORTODOX

UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM

In jos 
+17
popa valerica
stopcadru_masculin
mimy
mihastefbiju
danuta68
dora
albinush
tatusilvia
florentina
katy
lilique
monica_2008
erika
dana73_76
laura w
crystin@
madalin@
21 participanți
Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul
AutorMesaj
stopcadru_masculin
membru (grupul profesionistilor)

MesajSubiect: Re: UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM   UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 EmptyMier Noi 04, 2009 1:41 pm

nu exagerez absolut deloc, ochii sufletului meu nu mit niciodata !
Sus In jos
crystin@
ADMIN
ADMIN

MesajSubiect: Re: UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM   UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 EmptyMier Noi 04, 2009 2:30 pm

stopcadru_masculin a scris:
nu exagerez absolut deloc, ochii sufletului meu nu mit niciodata !

UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 519198 UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 519198
Sus In jos
https://club-feminin-sems.forumgratuit.ro/forum.htm
popa valerica
membru(utilizator nou)
membru(utilizator nou)
popa valerica

MesajSubiect: Re: UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM   UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 EmptyMier Noi 11, 2009 8:46 pm

Salut!
Eu sunt Vali,locuiesc in Iasi,sunt pictorita si imi place sa calatoresc.va imbratisez UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 6245
Sus In jos
dana73_76
membru(licentiat)
membru(licentiat)
dana73_76

Stare de spirit : vesela

MesajSubiect: Re: UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM   UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 EmptyMier Noi 11, 2009 9:05 pm

bine ai venit vali sper sa-ti placa aici UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 92620
Sus In jos
crystin@
ADMIN
ADMIN
crystin@

Stare de spirit : vesela,prietenoasa

MesajSubiect: Re: UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM   UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 EmptyMier Noi 11, 2009 9:11 pm

popa valerica a scris:
Salut!
Eu sunt Vali,locuiesc in Iasi,sunt pictorita si imi place sa calatoresc.va imbratisez UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 6245

aha,bine ai venit UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 6245 welcome
Sus In jos
STEF30IASI
membru(utilizator nou)
membru(utilizator nou)
STEF30IASI

Stare de spirit : vesela , prietenoasa , vorbareata , fericita.

MesajSubiect: Re: UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM   UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 EmptySam Noi 14, 2009 4:59 pm

eu locuiesc si traiesc in iasi --romania .
UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 584773 UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 584773 UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 584773
Sus In jos
stopcadru_masculin
stopcadru_masculin

Stare de spirit : optimist din cale afara !

MesajSubiect: Re: UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM   UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 EmptySam Noi 14, 2009 5:35 pm

bun venit tuturora si s ava simtiti bine in mica dar inimoas anoastra familie !
Sus In jos
crystin@
ADMIN
ADMIN
crystin@

MesajSubiect: Re: UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM   UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 EmptySam Noi 14, 2009 6:35 pm

stopcadru_masculin a scris:
bun venit tuturora si s ava simtiti bine in mica dar inimoas anoastra familie !
multumesc de aprecieri UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 6245
Sus In jos
stopcadru_masculin
stopcadru_masculin

Stare de spirit : optimist din cale afara !

MesajSubiect: Re: UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM   UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 EmptySam Noi 14, 2009 7:15 pm

e o realitate si o spus ape care o simt din toata inima de cind m-am laturat acestei minunate echipe !
Sus In jos
madalin@
ADMIN
ADMIN
madalin@

Stare de spirit : vesela si increzatoare

MesajSubiect: Re: UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM   UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 EmptyDum Noi 15, 2009 6:09 pm

asa sa fie draga colegule cum spui tu
Sus In jos
https://club-feminin-sems.forumgratuit.ro
danuta68
membru(licentiat)
membru(licentiat)
danuta68

Stare de spirit : dupa vreme

MesajSubiect: Re: UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM   UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 EmptyDum Noi 15, 2009 7:32 pm

Bun venit noilor inscrisi.Va primim cu bratele deschise UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 452193
Sus In jos
crystin@
ADMIN
ADMIN
crystin@

MesajSubiect: Re: UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM   UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 EmptyDum Noi 15, 2009 7:57 pm

madalin@ a scris:
asa sa fie draga colegule cum spui tu

haz UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 6245 UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 6245
Sus In jos
simona
membru(utilizator nou)
membru(utilizator nou)
simona

Stare de spirit : foarte buna

MesajSubiect: Re: UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM   UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 EmptyDum Noi 22, 2009 8:24 pm

Calde salutari din orasul de pe Cris, Oradea!
Imi place aici la voi (as putea sa spun la noi?) pentru ca este mult bun simt si multa veselie.
Am un motiv special pentru care am ajuns aici. Am o poveste de succes pe care vreau sa o impartasesc si cu voi, dar mai ales cu cei care au nevoie de sprijin si mangaiere. Am inceput sa o spun intr-un blog la care inca mai lucrez si se gaseste la adresa www.alcoolism.info. Despre durerile prin care trece o familie marcata de aceasta boala nu se prea vorbeste si nici nu prea exista grupuri de sprijin active pentru codependenti. Mi-a fost foarte greu in perioada in carea traiam drama pentru ca nu aveam cu cine sa stau de vorba, cineva care sa fi trecut prin aceeasi situatie. Nimeni nu vorbeste. Eu vreau sa-mi ofer sprijinul celor care-l cauta. Nu am solutii eficiente 100%, nu ma declar detinatoarea vreunei retete miraculoase... pot doar sa impartasesc intamplarea mea.
Am o rugaminte mare: doresc sa promovez acest blog si am nevoie si de ajutorul vostru. Daca veti considera ca cele scrise in acele posturi trebuie sa ajunga in lume, va rog sa-mi lasati eventual un comentariu pe blog, sau daca aveti bloguri personale poate veti adauga linkul acestui blog pe blogurile voastra. Puteti eventual si vota. Orice click pe care-l veti da pe acest blog, il ve duce in fata, catre cei care cauta sprijin.
Va multumesc pentru gestul vostru de bunatate!
Domnul sa va binecuvanteze!
Simona
UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 71261
Sus In jos
http://www.alcoolism.info
crystin@
ADMIN
ADMIN
crystin@

MesajSubiect: Re: UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM   UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 EmptyDum Noi 22, 2009 11:25 pm

bine ai venit la noi SIMONA,si poate o sa reusim sa ne facem,,parteneri,,de siteuri.
eu deja ti-am trimis mai departe lincul cu blogul tau pe Facebook UITE AICI,SA SPERAM CA O SA FIE BINE SI BLOCUL TAU SA FIE PROMOVAT.
TE MAI ASTEPTAM PE LA NOI SI CU ALTE SUBIECTE,AVEM SI NOI O SUMEDENIE DE SUBIECTE IN FORUM. UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 6245
Sus In jos
simona
membru(utilizator nou)
membru(utilizator nou)
simona

MesajSubiect: Re: UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM   UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 EmptyJoi Noi 26, 2009 7:18 pm

Servus la toata lumea!!! UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 727134
Am intrat doar sa va salut. Cristina, sunt de acord cu partenieratul, chiar voi pune linkul clubului pe blogul meu. Deocamdata, eu nu am intrat in alte siteuri sociale, dar voi intra pentru promovarea blogului meu si atunci vom vedea cum putem avea o colaborare buna.
Pe curand! Simona
UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 679604
Sus In jos
madalin@
ADMIN
ADMIN
madalin@

MesajSubiect: Re: UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM   UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 EmptyJoi Noi 26, 2009 7:39 pm

buna simona si bine ai venit!
sunt incantata ca iti iti place la noi.
Sus In jos
crystin@
ADMIN
ADMIN
crystin@

MesajSubiect: Re: UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM   UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 EmptyJoi Noi 26, 2009 11:43 pm

simona a scris:
Am intrat doar sa va salut. Cristina, sunt de acord cu partenieratul, chiar voi pune linkul clubului pe blogul meu. Deocamdata, eu nu am intrat in alte siteuri sociale, dar voi intra pentru promovarea blogului meu si atunci vom vedea cum putem avea o colaborare buna.
Pe curand! Simona

ok TE ASTEPTAM kiss
Sus In jos
simona
membru(utilizator nou)
membru(utilizator nou)
simona

MesajSubiect: Re: UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM   UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 EmptyLun Noi 30, 2009 11:19 pm

Am trecut si eu pe aici, intr-un raid, cu gandul sa va urez un 1 Decembrie plin de bucurie. Pana una-alta, nu-i asa de rau sa fi roman. Daca nu as fi fost romanca, poate ca nu as fi avut ocazia sa va cunosc pe voi. Am convingerea ca daca am invata sa apreciem, cu totii, ceea ce avem am putea sa avem un trai mai bun... Ca noi, ca natie, oricum suntem speciali!

UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 727134
Sus In jos
madalin@
ADMIN
ADMIN
madalin@

MesajSubiect: Re: UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM   UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 EmptyLun Noi 30, 2009 11:22 pm

da treci prin forum ca nu te papa nima!
poftim la palavrageala!poate asa ne cunoastem mai bine!
Sus In jos
albinush
albinush

Stare de spirit : vesela

MesajSubiect: Re: UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM   UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 EmptyLun Noi 30, 2009 11:26 pm

simona a scris:
Pe curand! Simona

buna simona,daca iti place clubul nostru poate te vedem mai des o floare
Sus In jos
doru_pui
membru(utilizator nou)
membru(utilizator nou)
doru_pui

Stare de spirit : vesel,optimist

MesajSubiect: Re: UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM   UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 EmptyJoi Feb 18, 2010 8:20 pm

Buna!
sunt dorin nascut in fagaras am trait f putzin acolo,doar pana la varsta de 18 ani,dupa care am iesit in lume.acuma locuiesc in germania mutterstadt,si acuma sunt aici in vizita la voi UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 Icon_lol un pup
Sus In jos
crystin@
ADMIN
ADMIN
crystin@

MesajSubiect: Re: UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM   UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 EmptyJoi Feb 18, 2010 11:18 pm

doru_pui a scris:
Buna!
sunt dorin nascut in fagaras am trait f putzin acolo,doar pana la varsta de 18 ani,dupa care am iesit in lume.acuma locuiesc in germania mutterstadt,si acuma sunt aici in vizita la voi UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 Icon_lol un pup

bine ai venit la noi Dorin UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 452193 ,eram curioasa cine ti-a recomandat forumul nostru UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 Icon_redface UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 608579
Sus In jos
madalin@
ADMIN
ADMIN
madalin@

MesajSubiect: Re: UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM   UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 EmptyJoi Feb 18, 2010 11:31 pm

eiiiiiiii crsi cine oare?eu!
bine ai venit si incantate! welcome
Sus In jos
crystin@
ADMIN
ADMIN
crystin@

MesajSubiect: Re: UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM   UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 EmptyJoi Feb 18, 2010 11:42 pm

madalin@ a scris:
eiiiiiiii crsi cine oare?eu!
bine ai venit si incantate! welcome

scot limba scot limba
Sus In jos
doru_pui
membru(utilizator nou)
membru(utilizator nou)
doru_pui

Stare de spirit : vesel,optimist

MesajSubiect: Re: UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM   UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 EmptyVin Feb 19, 2010 2:26 am

da imi place mult,am sa fac tot posibilul sa vin toate zilele sa va vizitez
Sus In jos
open road
open road

Stare de spirit : in armonie cu ceea/cei ce ma inconjoara

MesajSubiect: Re: UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM   UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 EmptyVin Feb 19, 2010 12:24 pm

Dragii mei,

am trecut prin toate paginile acestui topic si am constatat ca eu nu am mentionat pe nicaieri ca sunt din Galati si sunt maritata din 2005. Am o fata care tocmai a implinit 2 anisori, pe nume Aimee Marie.

Am fost surprinsa cati utilizatori s-au prezentat aici si... pe care, din pacate, nu ii regasesc in niciun alt topic... Ce se intampla?
Sus In jos
madalin@
ADMIN
ADMIN
madalin@

MesajSubiect: Re: UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM   UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 EmptyVin Feb 19, 2010 12:26 pm

eva,probabil nu le face placere sa mai treaca p la noi!
dar...ce le putem face?
noi ii asteptam cu "usile larg deschise"
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM   UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM - Pagina 3 Empty

Sus In jos

UNDE LOCUIM SI DE UNDE SUNTEM
Sus 
Pagina 3 din 4Mergi la pagina : Înapoi  1, 2, 3, 4  Urmatorul

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Club feminin :: clubul nostru :: Alaturi de noi. Bine ati venit.-
Mergi direct la: